![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam plik baza
Kod ala ma kota i skrypt co odczytuje linie z bazy i tworzy tabelę
w efekcie mamy poniższy kod: Kod <table><tr><td>ala</td>><td>ma</td></tr></table> Jak zrobić, ąby w momencie gdy w pliku baza jest więcej niż 2 wpisane rekordy (linijki) skrypt tworzył automatycznie następną tabele - przykład: Kod <table><tr><td>ala</td>><td>ma</td></tr></table> <table><tr><td>kota</td>><td> tu nic nie ma bo w bazie nie ma rekordu</td></tr></table> Uprzejmie proszę o pomoc - nie mogę sobie poradzić ![]() -------------------- Fajne to forum :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za zainteresowanie tematem
Już sobie poradziłem - kod:
Tylko zastanawiam się czy można do pętli for wrzucić kolejną pętlę bo powyższy kod mi działa, ale czy takie stosowania są poprawne pod względem technicznym? - proszę o odpowiedź Ten post edytował fiflus 28.07.2004, 12:00:05 -------------------- Fajne to forum :)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak najbardziej, można zagnieżdzać pętle w innych pętlach
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedź
![]() -------------------- Fajne to forum :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:58 |