![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanowne grono ;-)
Jestem raczkującym stworzycielem stron WWW. Bardzo mi się spodobało z przyjemnością się rozwijam w tej dziedzinie. Stworzyłem nawet jedną stronę tylko nastał pewien problem : Robiąc stronę wyszedłem z błędnego założenie że id można używać wielokrotnie. Teraz wiem że to był bład więc czym prędzej sięgnąłem do google by dowiedzieć się co z tym zrobić. Dowiedziałem się że do tego co chciałem uczynić (czyli kilka divów pod 1 wzór) służą classy. Tak więc napisałem : Oraz CSS: .stopka{ padding-top:3px; float:left; width:265,25px; height:41px; font-size:12px; margin-left:70px; color: #650000;} I... nie działa... Tzn nie daje w ogóle stylu. Czy ktoś bardziej doświadczony (o takiego pewnie nie trudno), mogłby mi opisać co robię źlę? naprowadzić lekko? później pewnie już mi jakoś pójdzie. Z góry dziękuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Żygać mi się chce jak widzę takie braki wiedzy.
Z racji tego, że szanuję Swój i Użytkowników żołądek odsyłam Cię do kursu CSS. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:15 |