![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Pisze ponieważ mam problem, napisałem formularz i skrypt wysyłający dane z niego na e-mail. Wszystkie dane z formularza wysyłają się bez problemu lecz nie widać wybranej wartości z listy wyboru. Nie wiem w jaki sposób pobrać wartość z listy i wysłać ją na e-mail. Tutaj kod formularza w html :
A tutaj plik PHP:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 21 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
name="gra[]" na name="gra"
@down malutki błąd a szkodzi ![]() Ten post edytował jackraymund 18.03.2012, 14:59:59 -------------------- Wykonuje zlecenia na pobieranie danych ze stron i różne boty.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest działa .
Dzięki wielkie ![]() Wracając do powyższego kodu , mam problem z jego zabezpieczeniem . Mianowicie chodzi mi o zabezpieczenie przed wpisywaniem złych danych , takich jak np zły e-mail itp. Więc dopisałem trochę kodu do istniejącego już pliku php :
Niestety nic się nie dzieje ;/ Nie wiem gdzie mam błąd ? Ten post edytował Apis 20.03.2012, 17:28:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:15 |