![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam ,próbuje sobie zrobić design na tabelce.Pewien element generuje u mnie atrybut rules:both, który nadaje ramki na wiersze i kolumny.Próbuje osiągnąć, aby ostatni wiersz,który pełni rolę footera nie miał ramki.Nadałem styl wierszowi border:none ,mimo to ramka otaczająca kolumny i wiersze nie usunęła się.
Czy jedyne wyjście to usunąć atrybut rules i otaczać każdy wiersz ramką? Dobra,poradziłem sobie: rules :none i ostylizowaniem CSS'owym border. Ciekawe jestem dlaczego Css nie dawał sobie rady z tym atrybutem. Ten post edytował Niktoś 17.03.2012, 18:38:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawsze proboj border:none !important;
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki za zainteresowanie.Próbowałem też tak:) ,ale CSS jakby nie miał wpływu na ten html'owy atrybut.Ni wiem może te ramki ,są inaczej tworzone?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 13:40 |