![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie drodzy rodacy mam kłopocik w panelu admina mam zrobiłem sobie statusy po wejściu możemy dodać sobie dowolny status on zapisuje się w bazie tabela statusy następnie w pliku edycji danego formularza pobrałem sobie te pole statusy w stawiłem w selecta w taki oto sposob :
I teraz tak jak wcześniej piałem jest to pole edycji danego formularza więc mam coś takiego:
Po wysłaniu tego do updated.php w bazie w tabeli status zapisuje mi się nie ten status który wybrałem tylko ( selected ) Jak można to naprawidz? Z góry dziękuje za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W warunku nie powinno być czasem:
Nie wiem czy to rozwiąże problem, ale mimo wszystko $res to mysql resource, nie tablica. -------------------- Zend Certified Engineer | Microsoft Certified Professional: Programming in HTML5 with JavaScript & CSS3 | Blog
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety nie pomogło
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż co zwraca $_POST. Nie używaj <??> tylko pełnej konstrukcji <?php ?>
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:13 |