![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Natknąłem się niestety znowu na problem i nie daje rady rozwiązać go sam :/ Mam takie 3 div, wszystkie są identyczne, chciałbym aby po kliknięciu w jeden z nich, pozostałe dwa chowały się, a ten który został klikniety wysunął się. Wygląda to mniej więcej tak: I tutaj moje wypociny z jQuery:
Jak można się domyślić, wszystkie 3 boxy sie chowają, a po ponownym kliknięciu wysuwają. Prosiłbym o pomoc, nie wiem czy do tego co chce osiągnąć toggle() jest dobrym rozwiązaniem? Druga sprawa w jaki sposób moge przekazać w jQuery dany element, tzn żeby ten klikniety div się wysunął, a nie jakiś inny, mająć na uwadze to iż wszystkie mają takie same ID i strukture. Z góry dziękuję za jakieś sugestie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu masz paczkę jak coś ![]() http://q.i-systems.pl/file/32445aa2.zip Ten post edytował ayeo 15.03.2012, 18:26:11 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki Wielkie!
Działa jak należy, tylko pojawiały się teraz inne problemy: 1. Wtyczk w FireFoxie wyrzuca mi taki błąd Cytat ((f.event.special[r.origTyoe] ||{}).handle || r.handler).apply is not a function błąd pojawia w pliku z biblioteką jQuery, mimo iż nic tam nie majstrowałem 2. Teraz ten bardziej poważny błąd: HTML: W pliku CSS przy p mam ustawione display:none. Chciałbym aby tekst pojawiał się tylko w tym boxie który jest aktywny, więc zrobiłem to tak: java script:
I nie bardzo chce to zadziałać, próbowałem to ugryźć też tak:
Ale dalej brak rządanego efektu. Mogę też prosić o pomoc w tym? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:51 |