![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2009 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Skopiowałem pliki jeden do jeden z serwera małej firmy na swój serwer w home.pl i pusta strona, żadnych błędów.... na szybko w kilku miejscach zmieniłem CHMOD ... lecz nie wiem jakie foldery/pliki powinny mieć jakie prawa i pousówałem z kilku folderów .htaccess ... dalej pusta strona. Co po kolei sprawdzać i co jest najbardziej prawdopodobną przyczyną ? --------------- * @copyright Copyright 2005-2008, Cake Software Foundation, Inc. * @link http://www.cakefoundation.org/projects/info/cakephp CakePHP Project * @package cake * @since CakePHP v 0.2.9 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 24 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Rokitno Szlacheckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
error_reporting na e_all i display_error on, i powinno się rozjaśnic o co chodzi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2009 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A 'debug' w core.php?
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 15:03 |