![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Mam tu taki kodzik który mi pięknie wyświetla dane zawarte w bazie. Potrzebuję dodać przycisk lub a href-a do usuniecia poszczególnego coś co dodam na końcu zaraz przed znakiem } tak aby się pokazał przycisk obok każdego wyświetlonego wpisu po którego naciśnięciu usunięty zostanie wybrany wpis z zbazy ważne dla mnie jest aby nie był to get przekazujący np ID do usunięcia - to umiem zrobić ale jest to niebezpieczne bo wystaczy wpisać w przeglądarce np index.php?id=iddoununiecia i juz będzie sie dało usunąć wpis a tego nie chcę, post może zadziała z tym że też się to da obejść :/ ewentualnie get-em ale jakoś kodującym id do usunięcia lub inną informację jak nazwa czy coś .. ? Bardzo prosze o jakas podpowiedź. Tak tylko dodam że jak narazie wszystko działa ok...
-------------------------------- Co o tym sądzicie?
tak by to mogło wyglądać tylko teraz jakoś musiałbym przekazać który to jest rekord... może użyć Hidden w tym formie na końcu? może macie lepszy pomysł? Nie do końca wiem jak interpunkcyjnie wstawić tam zmienną (zawsze mam z tym banałem problem). O to mi dokładnie chodzi: value=\".$row['id'].\" mam problem ze znakami " ' . ewentualnie można tu jeszcze użyć () ... prosze doradźcie... Ten post edytował konradkw 14.03.2012, 00:03:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:18 |