![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Chiałem się Was poradzić jak najlepiej uczyć się języka PHP(i czy akurat tego?;P). Otóż tak się składa, że znam prawie doskonale HTML i CSS i brakuje mi do tego dobrego obeznania w PHP. Tak się składa, że co podchodzę do tego języka to się "odbijam". Przytłączają mnie te wszystkie "throw exception" i polaczenia z bazami.
Jak najlepiej się tego nauczyć bo naprawdę powoli już tracę nadzieję. Dodam, że dopiero teraz zrozumiałem w miarę pisanie obiektowe. A może warto wybrać się na szkolenie w Warszawie z tego PHP? Myślicie, że warto? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 2.03.2012 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podobnych tematów w ostatnich 3 dniach przeczytałem na tym forum 3.
Jak możesz pytać się nas jak się uczyć skoro metody nauczania każdy ma inne. Jedni czytają manuala i analizuja przykłądy które tam siedzą, inni kupują ksiązki i czytają, jeszcze inni czytają kursy na internecie czy też zapisują się na kursy stacjonarne. Z pewnością PHP nie nauczysz się w tydzień ani miesiąc. A czy jest sens uczenia się PHP to również powinieneś sam znaleść na to odpowiedz. Zamierzasz pisać w PHP ? Jak się uczyłeś HTML-a czy CSS-a? Tak samo ucz się PHP. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:17 |