![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem pewnie banalny ale nie wiem gdzie tkwi błąd jak ktoś może mi pomóc to bardzo proszę Zainstalowałem phpmailer do wysyłania emaili wszystko działa ok wysyła pocztę z polskimi znakami ale mam problem pleceniem $body = file_get_contents('full_width.php'); skrypt wysyłam plik "full_width.php" do klienta do tej pory wszystko działa natomiast w pliku "full_width.php" mam zadeklarowanę zmienną <? $imie = 'Ania'; ?> i troszkę poniżej Witaj <? $imie ?> natomiast w emailu który dochodzi jest tylko "Witam" i nic więcej tak jak by w zmiennej nic nie było ale jak wejdę bezpośrednio na stronę http://www.jakas_strona.pl/full_width.php To wyświetla tak jak powinno czyli Witaj Ania Proszę o poradę dlaczego w wysyłanym emailu nie wyświetla danych z zadeklarowanych zmieniennych ? Wielkie dzięki za poradę -------------------- ----------------------------------------------------------------------------
Najlepsza scianka reklamowa z darmową dostawą w całej polsce. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 25 Dołączył: 29.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pomogłem daj pomógł
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety dodanie echo nie pomogło.
Jakieś inne pomysły ? dziwne jest to że jak wpisze pełen adres do tej strony to wyświetla zmienne ale nie wyświetla ich w emailu dostarczonym. -------------------- ----------------------------------------------------------------------------
Najlepsza scianka reklamowa z darmową dostawą w całej polsce. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 21 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj operacji na plikach, tzn po wcisnieciu wyslij, kopiuje zawartosc z tego php, najlepiej txt. edytuje zawartość ze zmienna, i zapisuje jako plik.php i go wysyla
-------------------- Wykonuje zlecenia na pobieranie danych ze stron i różne boty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:27 |