![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: jesteś? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki oto kod:
Nie mogę przestawić kolejności elementów, każdy z boxów może mieć dowolną wysokość, a chciałbym uzyskać efekt, iż żółty box, "pierwszy lewy", będzie zaczynał się zaraz pod "góra szeroka" a po prawej stronie będzie miał OBA prawe boxy. Czy ktoś może pomóc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 44 Dołączył: 31.07.2011 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz w ogóle edytować html? Jeśli tak, to te 2 prawe divy umieść w nowym divie, ustaw mu float:right i odpowiednią szerokość.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: jesteś? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te dwa boxy są niezależnymi elementami, kazdy z nich mogę edytować, ale nie mam 'miejsca' aby zawrzeć je w jeden div - tak myślałem, dopóki Twoja podpowiedz nie natchneła mnie, że taki okalający je div, może zaczynać się w jednym elemencie (przed pierwszym divem prawym) a konczyć w innym miejscu kodu, czyli np na końcu drugiego prawego diva)
Dziękuje za pomoc! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:00 |