![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie.
Co może być przyczyną że po wejściu na stronę wyskakuje taki błąd Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /export/szkoly/przedszkole71/public_html/components/com_content/views/frontpage/tmpl/default_item.php on line 4? Zaglądałem w idex ale niestety tam nic nie ma. Inne podstrony jak np: czy wczytywana jest normalnie ale mam problem ze znakami (w sumie nie problem bo można szybko zmienic kodowanie). Chodzi mi głównie o to, dlaczego dzieje sie tak że po wejściu na stronę główną wyskakuje błąd. Ktoś ma jakies propozycje? Cyżby został usunięty index?? Pomocy. Dodam jeszcze że po wpisaniu w google treści chatka małego skrztka wrocław linki które się pokazują - tj. certyfikaty, rozkład dnia, aktualności, kadra, programy,media o nas - po wejściu na nie tez wyskakuje taki błąd. Natomiast jak się przejdzie do więcej wyników wroc.pl to w linki można wejść normalnie. Ten post edytował 44cichy44 9.03.2012, 19:21:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:13 |