![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nawiaze wspolprace z programista aplikacji mobilnych na platforme Android. Na razie w gre wchodzi jedno zlecenia, ale jesli wszystko pojdzie ok przewidywane sa kolejne projekty oraz premie. Sam jestem programista iOS i nie mam czasu na wykonanie projektow pod Androida. W ofertach prosze o podanie: - krotkiego opisu aplikacji pod Androida ktore wykonales - przynajmniej 2 linkow do aplikacji na Android Markecie - czym sie aktualnie zajmujesz - ile czasu mozesz poswiecic dziennie na programowanie - stawke godzinowa - czy posiadasz doswiadczenie w tworzeniu aplikacji komunikujacych sie z serwerem przy uzyciu Jsona - technologii/frameworkow wykorzystywanych przy tworzeniu projektow Glownie zlecenia bede dotyczyly aplikacji ktore beda realizowac funkcjonalnosc istniejacej strony www np. sklep samochodowy czy strony spolecznosciowe. Ja wykonywalbym aplikacje pod iOS a druga osoba pod Androida. Prosze o skladanie ofert jedynie przez osoby spelniajace wszystkie powyzsze wymogi, to zaoszczedzi nam czasu i pozniejszych rozczarowan. Po wstepnym zweryfikowaniu ofert podesle szczegoly odnosnie projektu oraz poprosze o jego dokladna wycene wraz z czasem realizacji. Wtedy zostanie wybrana osoba z ktora nawiaze wspolprace. Oferty prosze przesylac na adres radwas88@gmail.com Pozdrawiam Radek Ten post edytował radwas88 7.03.2012, 11:14:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:41 |