![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuję bardzo amatorskiego, bez żadnych modułów etc skryptu sklepu internetowego. Moze być samo źródło, bez szaty graficznej byleby darmowy - bez stopki autora. Skrypt potrzebny do pewnego projektu na kilka godzin. Stąd moja prośba. Może ktoś z Was ma jakiś swój wytwór z początków. Ważne tylko by funkcjonował. Jeżeli ktoś byłbyw stanie mi pomóc proszę o kontakt e-mail : mr.bum@o2.pl Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaglądałeś kolego może tutaj
![]() Tutaj Rejestracja trwa moment i chyba nawet nie wymaga potwierdzenia ![]() Pozdrawiam Zyxel Ten post edytował zyxel 9.03.2012, 03:50:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wchodzą w grę żadne sklepu wydane przez firmy, nie chcę tak rozbudowanych skryptów. Zależy mi na jakimś najprostszym skrypcie, w tym wypadku najlepiej gdyby to były jakieś Wasze próbki gdy ktoś zaczynał pisać taki skrypt.
Bardzo mi na tym zależy... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w google pod "darmowe skrypty sklepu internetowego" jest tego dużo, a firmy raczej nie udostępniają kodu w fazie beta
![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 8 Dołączył: 23.09.2011 Skąd: Stromiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prędzej i tak ten skrypt zrobisz sam, bo nikt nie zamieszcza jakiś swoich próbek, bo zwyczajnie nie ma sensu, byle co można napisać samemu w godzinkę. Spróbuj, bo działanie chyba tego znasz...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
w google pod "darmowe skrypty sklepu internetowego" jest tego dużo, a firmy raczej nie udostępniają kodu w fazie beta ;) co zresztą raczej się tego w ogóle nie robi, bo niby po co? Szukając w google znajdziesz min. http://skrypty.webpc.pl/pokaz363.html Dzięki ;) O coś takiego mi dokładnie chodziło. Można zamknąć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:54 |