![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym kodzie mam tabelka jaką metodą ją umieścić by nie wyświetlała sie w lewym górnym rogu tylko tam gdzie ja chce |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Umieść ją w kodzie html między znacznikami php.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 8 Dołączył: 23.09.2011 Skąd: Stromiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu chodzi raczej o CSS, jeśli chcesz na środku to:
Jeśli w jakimś innym miejscu to kombinuj Edit: A się rwą ;D Ten post edytował CTRL 5.03.2012, 18:13:56 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Po pierwsze: problem z php nie ma żadnego związku.
Po drugie: może wypadałoby by wpierw się zapoznać z podstawami HTML? Bo niby co to ma być: <body> <body> Widziałeś w dokumentacji by mogło być 2xBODY? Albo to: <table> .... </table> <html> .... Widziałeś gdzieś w dokumentacji, że kod tabelki czy czekogolwiek można wkładać przed <HTML>? Bo ja zazwyczaj sądziłem, że można wkładać dopiero w <BODY> -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje To są moje pierwsze początki z PHP i HTML. Jednak z każdym dniem jest coraz lepiej
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:51 |