![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Potrzebuję pomocy w zrobieniu zmiennej w jednym zapytaniu i wykorzystanie jej w drugim. To zapytanie działa u mnie na stronie poprawnie i dopisuje moim Vipom w tabeli z historią pobranych że tyle samo wysłali danych co pobrali. mysql_query("UPDATE history SET uploaded = downloaded+uploaded WHERE uid = $w AND uploaded < downloaded AND history.date IS NOT NULL ORDER BY date DESC"); Teraz moja prośba jak z podkreślonej wartości downloaded zrobić zmienną abym jej wartość dodać do profilu użytkownika. W moim przypadku tak to powinno wyglądać z poprawnie działającą zmienną . mysql_query("UPDATE users SET uploaded = uploaded+(zmienna) WHERE uid = $w "); Dodam że te zapytania będą na stronie jedno pod drugim w kolejności tak jak tu. tak wygląda tabela users id username password id_level random email language style joined lastconnect lip downloaded uploaded avatar pid flag topicsperpage postsperpage torrentsperpage cip time_offset temp_email smf_fid age gender donor commentpm seedbonus tak wygląda tabela history uid infohash date uploaded downloaded active agent seedtime Jeżeli jest potrzebne więcej informacji proszę podać jakie. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. Ten post edytował kowala1974 5.03.2012, 15:50:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
używaj bbcode, to po 1, po 2
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:10 |