![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zagrałbym w jakąś grę... ostatnio grywam jak na ironię we flashówki:
Sword Fall Kingdoms Sierra 7 Soldiers Polecacie coś w podobnych klimatach? Ten post edytował !*! 3.03.2012, 18:47:06 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Company of Heroes. Miota
![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A do tego ostatnio w niezłej promocji http://www.inbook.pl/product/show/371031/g...ry-strategiczna
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
World of tanks
![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kag2d dobra, nowa gierka twórców soldata
kag2d.com Ten post edytował i-skrypty.pl 3.03.2012, 20:32:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
World of tanks - wygląda fajnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
w grepolis.pl gram od tygodnia, niezle wciagnelo:p
a tu wersja beta settlersow www.thesettlersonline.pl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
settlersów nie polecam, to chyba najgorsza gra via www jaką widziałem - napisana w 100% we flashu, więc granie przez komórkę odpada (próbowałem się zalogować przez htc sensation - flash obsługuje, ale gra wejść nie chce), poza tym dynamika jest DRAMATYCZNA - w normalnych settlersach cały czas coś się dzieje, ataki, budowanie itp. - jest jakaś akcja, z kolei w typowych grach via www (jak choćby np. OGame) akcja jest mocno spowolniona, można sobie dać budowanie np. kopalni i odejść na godzinę, dwie od komputera, z kolei w settlersach online zostało to wg. mnie beznadziejnie rozwiązane - od gry nie można odejść, bo co 15-20 minut trzeba coś kliknąć, z kolei siedzenie przez ten czas jest mega nudne bo nie ma co robić - moim zdaniem ta gra to kompletna porażka, dodatkowo poza targiem i klanami nie ma żadnej integracji pomiędzy graczami
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ktoś znalazł pełną wersję Sword Fall Kingdoms? znaczy z wszystkimi odblokowanymi mapami
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak grać to tylko w minecraft!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak grać to tylko w minecraft! ![]() Chciales powiedziec tylko w CS-a ;p ja kiedys gralem tylko w to mialem prawie 1k h granych ![]() A tak to tylko ps3 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
playdragona.com ;]
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Ja jeśli już gram, to najczęściej jakieś Tower Defence. Zazwyczaj krótkie, nie trzeba non-stop siedzieć. Przerwy można sobie robić, wymaga też zarówno myślenia, jak i pewnej zręczności. Zwłaszcza gdy kończy Ci się wszystko w trybie easy i przechodzisz na wyższe poziomy trudności lub wyzwania, gdzie masz ograniczone możliwości budowy wież (brak możliwości określonych typów) a wrogowie idą na tony już od startu, więc trzeba być naprawdę obeznanym już z grą i wiedzieć co gdzie postawić by to co mamy dostępne - współgrało bezbłędnie.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ktoś znalazł pełną wersję Sword Fall Kingdoms? znaczy z wszystkimi odblokowanymi mapami ![]() Taka wersja prawdopodobnie nie istnieje. Nawet te z dopiskiem "hacked" w google mają je zablokowane. A szkoda, bo gra jest przednia, szczególnie na najtrudniejszym poziomie. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka wersja prawdopodobnie nie istnieje. Nawet te z dopiskiem "hacked" w google mają je zablokowane. A szkoda, bo gra jest przednia, szczególnie na najtrudniejszym poziomie. Właśnie szukałem też i nie znalazłem, a szkoda, bo gra jest naprawdę wciągająca ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gothic I Mroczne Tajemnice
![]() -------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przez was teraz gram w World of tanks i zbieram na czołg klasy 4 - lol
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:36 |