![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowalem sobie panel ventrilo ( od marczaka wszytko ladnie poszlo ) Tylko mam 1 blad i nie wiem o co w nim chodzi znaczy sie o jakie chmody ( gdzie je dodac ) .pid to chyba numer do killowania procesow ale jak to dziala to nie wiem jakieś sugestie ?
Blad:
"No such file or directory" Katalogi istnieją razem z plikami ventrilo jednak tego .pid nie ma w folderach ani w necie ( google ) wiec to jakis plik tymczasowy musi być generowany przez aplikacje ventrilo ... Tak mi sie wydaje jednak ten proceses jest bardzo wazny bo przez to mi caly palel nie działa ( Znaczy dzila i panel ale nie odpala serwerów ) ... a wiem, że działał bo już kiedyś dawno temu go instalowałem nie ukryje że z pomocą kolegi ale tym razem zgubiłem do niego kontakt i musze polegać na sobie, i na dobrych ludziach z forum ![]() Plik sprawdz.php wydaje byc się poprawny:
Do tego plik.sh Tez wydaje sie być poprawny:
Ten post edytował rolexio 3.03.2012, 18:49:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pliki pid tworzą się podczas uruchamiania serwera. Ich zawartością jest numer ID procesu, pod którym uruchomił się serwer. Plik PID może nie powstać gdy katalog, w którym powinien się utworzyć nie ma praw zapisu dla użytkownika, który ten proces uruchamia. Sprawdź to.
-------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:58 |