![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 2 Dołączył: 9.06.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Poszukuję rozwiązania dla systemu płatności B2B. Chodzi mi aby udostępnić rozwiązanie dla firmy która kupuje od innej firmy która wystawił towar na sprzedaż w mojej platformie... Platforma między tą transakcją pobiera tylko prowizję od sprzedaży Chciałbym aby przebieg pieniędzy wyglądał następująco: firma kupująca ---->(platnosci online)---> firma sprzedająca Nie chciałbym aby platforma odbierała całe kwoty za zakupy na swój rachunek bankowy. Myślałem o PayPal ale w kraju słabo jeszcze jest rozwinięty,... Czy ktoś realizował podobny system ? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%)
|
Już od razu mogę Tobie powiedzieć ,że potrzebny jest Ci jest system płatności e-portfel.To samo robię,ja czekam na HomePay,w marcu/kwietniu mają uruchomić tą usługę.
PS.Odnośnie PayPAl ,podobno trzeba czekać tydzień na wypłatę środków,twój klient może się przez to niecierpliwić. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
PS.Odnośnie PayPAl ,podobno trzeba czekać tydzień na wypłatę środków,twój klient może się przez to niecierpliwić. 1-2 dni robocze, sporadycznie kasa przychodzila 3 dnia, tylko jesli transfer pieniedzy z roznych walut, to paypal potrafi sobie potracic nawet 10-15 groszy na kursie. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 19.12.2025 - 13:53 |