![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 4 Dołączył: 19.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem zrobić w JS prostego DIVa, który po kliknięciu w linka pojawi się i powoli będzie się rozszerzać. Niestety coś nie działa - box pojawia się ale nie rozszerza się.
przy czym box ma ustawione display:none
Bardzo proszę o pomoc ![]() -------------------- Nie bijcie! Jestem tylko Chemikiem, który skryptuje od 7 lat :D
www.eduela.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 4 Dołączył: 19.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie chciałbym uniknąć podczepiania do tego JQuery :/ Ten kod ma niecałe 4000 znaków, JQuery prawe 250 000...
-------------------- Nie bijcie! Jestem tylko Chemikiem, który skryptuje od 7 lat :D
www.eduela.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
setTimeout(plus(k), j);
przeciez tutaj od razu wykonujesz plus.... powinno byc: setTimeout("plus("+k+")", j); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Cytat powinno byc: setTimeout("plus("+k+")", j); ![]() ![]() ![]() -------------------- Nie bijcie! Jestem tylko Chemikiem, który skryptuje od 7 lat :D
www.eduela.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 04:58 |