![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Próbuje napisać centrum informacji na localu. Chcę napisać skrypt na mojej stronie co by pokazywał ile mam wiadomości na poczcie, nk i innych stronach. Podawał bym login i hasło na stenie u siebie, po czym skrypt by sie logował i pokazywał fragment ze strony czyli ile mam wiadomości. Jest taka możliwość?
-------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Jest taka możliwość? Jest. cURL nadaje się do tego idealnie.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosta i na temat odpowiedz. A Powiedz mi jeszcze, czy da się w tym ominąć kod z obrazka?
-------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No jeśli nie znasz kodu dla aktualnego obrazka, to nie.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
a jest możliwość pobrania stąd obrazka i wysłania post po czym odebrania tylko fragmentu danych? Jak wysłać post wiem, Jak odebrać fragment strony też wiem, tylko nie wiem co z tym obrazkiem
Link:https://hrd.pl/pcenter/partner_frame/whois.php Ten post edytował Jonek_1993 2.03.2012, 15:17:25 -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 07:16 |