![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wiem że pytanie jest trywialne ale szukam tego od dłuższego czasu i nie mogę nic znaleźć ![]() Czy w netbeans'ie jest jakiś skrót do automatycznego zwijana metod w klasie ? - jeśli tak to jaki lub przynajmniej czy jest możliwość ustawienia zapamiętywania co zostało zwinięte - obecnie ręcznie zwijam kod, restartuje program i wszystko jest rozwinięte ;( pozdrawiam, Sazian |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tools -> Options -> Editor -> General -> Collapse by default
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 1 Dołączył: 16.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
toffiak: wygląda na to że działa
![]() paqu:z tego raczej nie będę korzystał ale dzięki za zainteresowanie edit: zaktualizowałem netbeansa do 7.2.1 i znowu mam problem ze zwianiem kodu ale tym razem odwrotnie - zwija się za dużo ![]() otóż netbeans zaczął zawijać również if'y, for'y i wszystkie inne konstrukcje gdzie są klamry(poza klasami) natomiast ja chciałbym aby zwijał tylko metody w Tools -> Options -> Editor -> General mam zaznaczone Collapse by default a w collapse by default mam zaznaczone tylko Methods Ten post edytował sazian 7.11.2012, 20:54:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://netbeans.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=213107 2 ostatnie posty są odpowiedzią
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:09 |