![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2012 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam tabelę, a w niej kolumny takie jak: id_user - id właściciela pet_name - nazwa zwierzątka pet_type - płeć level - poziom Chcę, aby wyświetlało mi to wszystko po wejściu w np. profil.php?id=2 Kod:
A, tutaj zwrócony błąd Kod BŁĄD:Something is wrong in your syntax obok ' `level`, `user` = '', '', ''' w linii 1
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie zapytanie tak nie może wyglądać.
Zamiast
spróbuj
Ogólnie po twoich postać widać, że umiesz coś w PHP tylko po byle co piszesz na forum zamiast sam trochę pomyśleć. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2012 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie działa. Dzięki nie pomyślałem.
Mam teraz inny problem, a mianowicie
Dokładnie to chodzi o linijkę
Powinno przenosić mnie na mój profil po kliknięciu, a przenosi na profil.php?id= Zapytanie jest dobre, bo sprawdzałem i wyświetla ID normalnie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i sprawdź czy jest id, bo jakby było faktycznie pod $row['user_id'], to byś miał linka z id, a skoro nie masz... to tu jest problem ![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Po dodaniu var'a. Ten post edytował Wampir 29.02.2012, 18:16:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj zamiast tego:
<b>Właściciel:</b> <a href="profil.php?id='.$row['user_id'].'" style="text-decoration: none;">test</a> <br> to: <b>Właściciel:</b> <a href="profil.php?id='.$row['id_user'].'" style="text-decoration: none;">test</a> <br> Nawet nie znasz swojej struktury bazy danych... @EDIT: Ogólnie nie potrzebnie tak naprawdę dawałeś nam ten kod tylko sam powinieneś pomyśleć i tak zrobić. MYŚL! Nie potrzebnie co chwile z takimi głupstwami idziesz na forum... @EDIT2: Sorki, jako user to miałeś inne. Wyżej poprawny kod. Ten post edytował Evinek 29.02.2012, 18:20:35 |
|
|
![]()
|
|
Ja pierdziele Evinek.
ID - ID zwierzątka ID_USER - ID użytkownika, do którego należy zwierze. Więc nie moze tak byc. |
|
|
![]()
|
|
Tu wpisałeś ID_USER, wyżej w kodzie USER_ID. Dlaczego?!
Sam musisz pomyśleć i nie pierdziel mi tu. Pomyliłem się, ale już poprawiłem. |
|
|
![]()
|
|
Do zamknięcia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:48 |