![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z PhpMyAdmin. Nie mogę się zalogować. Wyskakuje komunikat "Wystąpił problem z aplikacją Apache HTTP Server i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.. Proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opisz bardziej problem...
Jakiego serwera używasz? Jakie wersje? itd... -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mysql Server 5.1 i Apache Server 2.2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź i wypisz tutaj jakie masz włączone extensions w PHP (php.ini)
Rozumiem że serwer sam działa... a w momencie logowania poprzez phpMyAdmin się wykrzacza? -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
;extension=php_bz2.dll
extension=php_curl.dll ;extension=php_dba.dll ;extension=php_dbase.dll extension=php_exif.dll ;extension=php_fdf.dll extension=php_gd2.dll extension=php_gettext.dll ;extension=php_gmp.dll ;extension=php_ifx.dll ;extension=php_imap.dll ;extension=php_interbase.dll ;extension=php_ldap.dll extension=php_mbstring.dll extension=php_mcrypt.dll extension=php_mhash.dll ;extension=php_mime_magic.dll ;extension=php_ming.dll ;extension=php_msql.dll ;extension=php_mssql.dll extension=php_mysql.dll extension=php_mysqli.dll ;extension=php_oci8.dll ;extension=php_openssl.dll extension=php_pdo.dll ;extension=php_pdo_firebird.dll ;extension=php_pdo_mssql.dll ;extension=php_pdo_mysql.dll ;extension=php_pdo_oci.dll ;extension=php_pdo_oci8.dll ;extension=php_pdo_odbc.dll ;extension=php_pdo_pgsql.dll extension=php_pdo_sqlite.dll ;extension=php_pgsql.dll ;extension=php_pspell.dll ;extension=php_shmop.dll ;extension=php_snmp.dll ;extension=php_soap.dll ;extension=php_sockets.dll ;extension=php_sqlite.dll ;extension=php_sybase_ct.dll extension=php_tidy.dll ;extension=php_xmlrpc.dll extension=php_xsl.dll extension=php_zip.dll 'extension=mcrypt.so' Tak server działa tylko do PhpMyAdmin nie mogę się zalogować |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ln -s /jakas/nazwa/cos/ moja/nazwa
Tworzy dowiązanie ./moja/nazwa wskazujące na /jakas/nazwa/cos Kod ln -s /usr/share/phpmyadmin /var/www/phpmyadmin ale po zainstalowaniu pakietu powinno stworzyc CI się samo dowiązanie. I tak sie stalo pewnie ale ni zaszkodzi wpisaci zrestartowac apache2. |
|
|
![]()
|
|
Gdzie mam wkleić ten kod?
Nie bardzo rozumiem co mam zrobić. Jestem początkująca. Proszę o wyjaśnienie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:19 |