![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 1 Dołączył: 25.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja strona przekierowuje na stronę http://www.usagc.org/step1.aspx?afk=AdNCLeng, czy to kwesta tego, że ktoś włamał sie do mnie na ftp i w jakimś pliku zamieścił przekierowanie?
Skrypt to phpBB3 i DLE 9.3 Przeglądałem niby pliki php, jednak nic podejżanego nie zauważyłem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale po wpisaniu adresu Twojej strony odrazu przekierowuje na ten adres czy jest dodany jakiś link do index'u ? Widzisz w ogóle jakieś zmiany w plikach?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie szukaj zmian w plikach, bo może to umknąć twojej uwadze, a szukaj pliku, który ma najnowszą datę modyfikacji. Patrz na daty modyfikacji i o ile nie grzebałeś w plikach w tym samym czasie, to plik lub nawet pliki, z najnowszą datą modyfikacji mogą zawierać coś czego mogłeś nie dodać. W ten sposób zawęzisz krąg poszukiwań
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:15 |