![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiam się jak rozwiązać problem miniatur do newsów. Przy dodawaniu nowego artykułu można dodać zdjęcie (zwykłe pole image). Nie mam pojęcia jak osobno wyświetlić to zdjęcie jako miniaturkę a nie tak jak mam teraz - w skrócie newsa. Domyślam się, że to kwestia dodania jednej zmiennej do templatki, ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji o tej zmiennej.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2009 Skąd: ...z internetu... Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiam się jak rozwiązać problem miniatur do newsów. Przy dodawaniu nowego artykułu można dodać zdjęcie (zwykłe pole image). Nie mam pojęcia jak osobno wyświetlić to zdjęcie jako miniaturkę a nie tak jak mam teraz - w skrócie newsa. Domyślam się, że to kwestia dodania jednej zmiennej do templatki, ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji o tej zmiennej. Kolego jeśli masz news'y w liczbie 300 szt i chcesz wyswietlić zamiast tytulu obrazka i skrótu sam obrazek to zachęcam do skorzystania w modulu "Views". Nie potrzebujesz tworzyc nowej templatki. A jeśli koniecznie chcesz tworzyć nową templatke i odwoywać się do pola obrazka to skorzystaj z modulu "DEVEL". Wrazie problemów zapraszam na maila: mareckimx@gmail.com. -------------------- ![]() drupal core spoleczeństwo drupala |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:59 |