![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zrobiłem dwie prawie identyczne strony:
www.acad.republika.pl/001.htm i www.acad.republika.pl/dok8.htm rużnią się one tylko plikami na serwerze flashplayer: "/player.swf" file: "/video.mp4" strona 001.htm to przykład dok8.htm to mój film. Problem polega natym że w moim filmie dok8.htm niema możliwości zatrzymania filmu, paska postępu, regulacji głosu i opcji fullscrin. Domyślam się że jest to wina zrobionego przezemnie pliku swf być może... (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Bardzo mi zależy na opcji zatrzymania filmu, przewijania, opcji oglądania na pełnym ekranie(fullscrin), i ustawieniu głośności. Plik w formacie SWF wykonałem w programie Total Video Converter konwertując video.mp4 i nazwając go player.swf - tak powstał. Jak poprawić moją strone?? Znalazłem program SWiSHvideo tylko niemoge znaleśc w nim opcji fullscrin. http://www.acad.republika.pl/dok9.htm Testuje teraz program Adobe Flash CS3 Professional ponieważ brakuje mi opcji fullscrin. Chyba sie udał www.acad.republika.pl/03.html Ide krecic wiecej filmów! Ten post edytował grz3g0r2 26.02.2012, 16:31:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 07:36 |