![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2012 Skąd: Głogów - Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
robię sondę, głosowanie jest możliwe poprzez wpisanie hasła znajdującego się w pliku kody.txt. Chciałbym stworzyć formułę usuwającą użyty głos z tablicy i zastąpienie go nowym. Mam funkcje generującą kody.. może najpierw jak usunąć dany string z tablicy? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zacznijmy od tego , pokaż kod
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2012 Skąd: Głogów - Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chciałem wrzucać bo przed chwilą w innym poście wrzuciłem heh
![]()
myślę że w tym momencie wypada wpisać ten kod.. tylko nie wiem jaki ;] Ten post edytował eremen 23.02.2012, 22:20:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 44 Dołączył: 31.07.2011 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
unset(); (jeśli chodzi Ci o tablicę z poprzedniego wątku, gdzie jedna pozycja w tabeli to kod).
a później $kody[]=$nowy_kod; lub:
|
|
|
![]()
|
|
tak, to ten sam kod ;p tylko chciałem w innym poście spytać bo dotyczy czegoś innego
![]()
Ok tak, czyli wyszukuje w tablicy użytego hasła i to jest $id, a potem na czym to polega? Tablica $kody w której parametr $id (jest usuwany?) i to jest $nowy_kod? i do tego muszę od nowa wygenerować hasło, czy lepiej wprowadzić np. że jeśli w pliku kody.txt nie będzie 10 kodów to ma dopisać brakujące? Ale wtedy chyba zamieni wszystkie 10 ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:05 |