Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wyświetlenie obrazka z jego kodu źródłowego.
1q2w3e4r

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Witam,

Mam w zmiennej taki kod:
Kod
GIF87aÍVÂdfd424äśL|~|LNL,ÍVţşÜţ0ĘIŤ˝8ëÍť˙`(ŽdižhŞŽlëžp,ĎtmßxŽgEď˙ŔpˆÄ¤˛slú–Đ褊pJŻX€uqĚz•ÎB#,ţšmäqř̎‘ËŒ÷G@§ĐmŻźZŢ
wîvuyX~=\i‚€ƒRd‘’““pŒ‹Š`N”ž”†˜Ľ›C”Ą’¤š§¨BA=Ť ­Żx˛ł9?Z>ž‡‡š“s°žĆo[ż<ŁĂˇ|Ҷĉź™ÚjÎ]OĐF˘Ó’?ČÉÜąĘÎÂŢŁáă•ĺä‘ÇťÚowýţţŕâe@ĐS­>ƒ‚FdţIüL ‚é!luţ!Ăl%Ʋd?xʍ…ëhŽĺ€÷~iňƛLţ¨Yfƒ„>ČŠ^–b°]RƧӛ,9ó÷3¨ŤŞ3ăÁT¸đhGJ7`"@ŔÓłá˝ëńOeƒHˇÖăŠőjśĐâ4ű´š€}ô[ ɀ¸éUrŞ˘;} œň•ěŇV  ÉpÄánɄ@ŻĘuxúNދh$:’B(<ôŹH0…e}p­›cStÎ*Î(Í ÄŢ<Ű.éÝ/Š@†QB@Az    @;üiđVŮ ’şćÎC?”łŽé/aT_ô4ö빸ŻĆů}šţDäĺ˝ćO$€ŮF Ľ—Ţ—€zŸP€ß2ÁIśßMb\ö’DŽ™Ç Žç‚č¤Ô^…XL–ŕbŸ€ôĽß$ ŘáTh˜„‰X‚sG°Â^Ö˝Ř }ËIrӅŐAčáx7âȈŽ#ŘbŞĐ5ä|SLX[””§˘evŔTVů ‰ ýŚ[}(rŮĽ‘Hze(Ş™ĺI€Iz€yŚć )Đóœ[:(av‡&ä^˜g2Šd‘uœL“h’f'ňČ^‰&Ňy‘œsşY—RĆ)C֞tTʋ”HÚ`V˘ÇŚžrÚ"MZ@Ĺ[Ž>&,7tGĽ‘JţÇi •6ť˘#°˜+zťnĐëż jB×V–éą–Ţ    -ˆÍ:ëÖ§tĺzOœŠnĐE°œîŠ×|ߊŮałBĐç‚č‚ă麉~źń*9݃Ąh›đsä    j≅"J¨­ě†pޞN|VY“؊Ă&‚ ,´ŃJLč´‘ęŚ ÍÔáM•†ŤÇ@5*r]Wš<(ĘŁś ‚Kí=Ëm“1ú-͞Š/ħ2mBL&rÚÁÁ>#!6WGjŃ2—gďÇ´NŕńȐěËŚ‘1A­Őź‰ĘÇ*踌    ×‚z˜0­ŢŹ€ŃÁޚs„ ˇ¤H 0ăĺffl§6t/đ5%읷ޒţštČŽpŕZZ`R¤çůeGđ:ʈĺdM^8#;yŢ09™Ť°yŕ‡S á÷ĺ>âBOâjŤĺ@Ŕä€ĚJ÷ëČ>űľŰNrKŐęœá†ŕW‘k —.Ľĺhň Ÿşęź{ô°ÂíHşí8SaßÇ3Ŕť" ¨‹Ÿ7&´Zžú`§÷=Ŕ€čjüŽ™śI…QÝK\ý’Ó?Pđa+ŕůĐ˝˛Đ΃,XŮ|R” 8d‚OťŃő(e<Ŕôƒ€ć•ÖÁçI'`ŮUlá9ú5ŕ„pż`D<řƒy1œ!őÂ6qsÉJî~čCŢĘę.Ÿ•¸ž "щ6lߥH§)ZQ<‹@¨A˙ŠŻ† c Üd*nÂyČ —(F9:‡*@DC×Ŕ¸.oÍßÁÇt!@öŽypˆl˘ŕźfĽĎ…4Ä c8MN _´¤9Ę+Dr~„T(A Гxĺębš„Z‚€’”D….Ag‘ —łxĺ0‹ÉL"ň–ÍŒ&$ŤMiZӄÔ\ć5›    Dmn“™Ś|ć7żÉœ]Šsœä, :׊?ąóđŒ§<çIĎzÚóžŗ̌>÷ÉĎ~ús;

Jak wyświetlić obrazek z tego kodu?
Chodzi o to, że ja chcę później go przekazać do funkcji: imagecreatefromgif(). Przekazując bezpośrednio ten kod nie działa.

Proszę o pomoc.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 25.12.2025 - 04:49