![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, Moj problem jest nastepujacy:
Chce wyslac zawartosc formularza do API pewnej strony. Ma to dzialac w nastepuajcy sposob: 1. User uzupelnia formualrz na stronie XXX.pl 2. Dane zostaja wysylane do API (user tego nie widzi)
3. User po kliknieciu 'Wyslij' zostaje przeniesiony do stronyz podziekwoaniem za wypelnienie formularza. Nie jestem programista i nie wiem jak sie za to zabrac. W jaki sposob moge wyslac dane z formualrza do tego API? Tutaj jest dokumentacja Mam front-end i nie wiem tylko jak przeslac te informacje. Jest do tego jakas funkcja w PHP? Czy powinienem zatosowac inna technologie? @Daimos Dzieki, Spróbuje. PS. Gratuluej 1000 posta ![]() Ten post edytował Twist 23.02.2012, 12:40:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ajax, z pomocą jquery prosty sposób:
http://api.jquery.com/jQuery.ajax/ -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:58 |