![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 3 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Zaczołem zabawę z "PHP Data Objects". Lecz jak to z nowymi rzeczami utknołem z pewnym problemem, minaowicie nie wiem jak prześć w pętlę po tablicy wyników i wyświetlenie ich. Za pomocą mysqli nie mam problemu:
Jak widać staram się zamienić polecenia mysqli w PDO lecz mi nie wychodzi. Błędu nie wywala tylko nie wyświetla zawartości bazy danych. Tylko co ja tu źle zrobiłem ? Proszę o wskazówkę. Pozdrawiam Ten post edytował jerry1984 23.02.2012, 13:11:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustawiłeś tryb zwracania wartości na numeryczny (FETCH_NUM), a potem odwołujesz się przez indeksy tekstowe (np. $row['score']).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 3 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustawiłeś tryb zwracania wartości na numeryczny (FETCH_NUM), a potem odwołujesz się przez indeksy tekstowe (np. $row['score']). Miłeś rację, że użyłem zły tryb zwracania. Znalazłem w internecie prosty scrypt pobierania w PDO, który zmodyfikowałem do moich potrzeb
I działa jak powinno. Polecam PDO Tutorial pomogło dość do mojego problmemu może innym się przyda. Pozdrawiam Ten post edytował jerry1984 23.02.2012, 12:41:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 12:52 |