![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2012 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Otóż mam pewien problem, a mianowicie: Skorzystałem z gotowego panelu logowania z tej strony do utworzenia panelu użytkownika. Umieściłem w nim kilka odnośników: zmień hasło, dodaj zdjęcie profilowe etc. , oraz div w którym te podstrony się otwierają. Po naciśnięciu na odnośnik, podstrony otwierają się, ale panel "chowa się" z powrotem i trzeba otworzyć go jeszcze raz, aby np. wypełnić formularz zmiany hasła. I to jest ten właśnie problem - Co trzeba zrobić by panel ten zamykał się tylko wtedy gdy nacisnę przycisk "close"? Bardzo proszę o pomoc bo jestem zielony. Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 9 Dołączył: 16.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uszczypnij mnie ale ... jesli przechodzisz na inna strone to sila rzeczy ten panel sie schowa bo taki jest jego stan poczatkowy. Albo przepisz cala strone na ajaxa. Albo sobie zapisuj w ciasteczku czy panel jest otwart czy nie i jesli jest otwarty to niech sie pojawi rozwiniety. Ale piszac to to pewnie i tak nie masz pojecia jak to zrobic no ale coz odpowiedzialem ...
![]() -------------------- Odpowiedziałem? Pewnie streamuję http://livecoding.tv/galileoprime.
Chcesz abym odpowiedział właśnie na Twoje pytanie? Napisz do mnie wiadomość prywatną, prócz odpowiedzi możesz zobaczyć jak rozwiązuję Twój problem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2012 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 19:02 |