![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: hajnówka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedawno byłem na stronie forum phpBB, szukałem skryptu który by wyciągał ostatnio dodane tematy/odpowiedzi (z forum phpBB2), ale nie znalazłem tam nic takiego (może źle szukałem). Bardzo potrzeby mi jest taki skrypt, może ktoś ma coś takiego. Bardzo proszę o podanie namiarów lub przesłanie mi go na maila bartek@softas.pl. Z góry bardzo dziękuję
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej jeśli sam sobie napiszesz forum :?:
Wówczas będziesz lepiej zaznajomiony z kodem i łatwiej Ci będzie dokonywać zmian. Zastanów się nad tym - to lepsze niż korzystać z cudzego, pełnego zagadek, skryptu :!: -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie lepiej jeśli sam sobie napiszesz forum :?:
Co :?: :!: Tak zaawansowane forum jak phpBB jest ciezko napisac komus kto nie zajmuje sie tym zawodowo, a nie wspomne juz o czasie jaki zajmie napisanie takiego skryptu jednej osobie. :!: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jesli chodzi o prostsze fora to lepiej nie zawracac sobie tym glowy. I jeszcze jedno: jezeli ktos pisze takie forum jak phpBB to nie dlatego bo mu sie nudzilo tylko po to aby inni z niego korzystali.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: hajnówka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak samo myślę, wiem jak bym sam napisał forum to byłoby w nim za dużo dziór, a po drugie dużo to czasu by zajęło i nie miałbym tak zaawansowanej admnistacji
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomysl zebys sam sobie forum napisal jest chyba troszeczka przesadzony
![]() Zreszta po co pisac jak juz jest i to cos VERY GOOD !! Sciagnij se forum zainsatluj i sie pobaw nim zajrzyj w kod i przejzyj baze danych: Skryptu nie bede ci pisal ale podpowiem ci tylko zebys zaintersowal sie tabela: _posts_text _post _topic tam sa przechowywane posty. Jest to uklad relacji wiec w jednej tabeli masz np. czas w drugiej do ktorego temat a w trzeciej zawartosc. Pobaw sie :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
dzięki, już się bawiłem i trochę wyciągnełem, może niedługo zorbię ten skrypt
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 04:48 |