![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Poszukuję osobę, która napisałaby dla mnie skrypt listy serwerów.
Przykład: www.serwery.wiaderko.com Funkcje: *Panel usera - Dodawanie serwera - Usuwanie serwera - Doładowywanie wirtualnego portfela (może się obejść, żeby zmniejszyć koszty) *Panel admina - Akceptacja i odrzucanie serwerow - Usuwanie serwerów - Edycja serwerów - serwer PREMIUM - strona główna Dodatkowe informacje: Głównie wszystko bym koderowi wytłumaczył jak i co ma funkcjonować, lecz takie informacje już po zatwierdzeniu zgłoszenia oraz ceny. Kontakt: luki4001(at)interia.pl Lub prywatna wiadomość. Dziękuję za ponad 20 ofert. Wybrałem już człowieka za bardzo przyzwoitą dla mnie cenę. Polecam się tu reklamować! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Poszukiwania taniego kodera php .... to się dopiero zacznie flame ... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Od razu podpowiem Tani != dobry |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm aktualne, proszę pisac na PW!
Gdyż użytkownik http://forum.php.pl/Emyl_m35934.html nie odzywa się od 3-4 dni. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:30 |