![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
chciał bym się dowiedzieć czegoś więcej na temat ładowania strony jak na facebooku, tzn. zjeżdzając w dół np. na wallu nie napotykamy końca strony i klasycznej paginacji, zamiast tego ładuje się dynamicznie więcej contentu. Chciał bym prosić o informacja jak jest to wykonane, czy da się tym zastąpić klasyczną paginację i o ile to mozliwe proszę o udostępnienie przykładów abym mógł sobie to przeanalizować i stosować. Pozdrawiam, Gray. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 13 Dołączył: 26.06.2003 Skąd: Piekary Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiscie jestem przeciwnikiem tego, zawsze mnie denerwowalo przewijanie strony w dol bez konca
![]() Ale w goglach cos takiego jest 9lessons.info/2009/07/load-data-while-scroll-with-jquery-php.html -------------------- This is only game
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki ja nawet nie wiedziałem jak zapytać o to wujka googla
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 18:57 |