![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam następujący problem. Piszę bardzo prosty skrypt aukcji na razie ma mi wyświetlać cenę, obrazek,nazwe,czas i rodzaj przedmiotu. Lecz jak już kliknę w link wystaw wpiszę cenę zatwierdze to do bazy zostaje dodany tylko wynik id iduser i czas nic więcej do tego jeszcze nie działa mi jeden if gdy przedmiot jest już wystawiony. Skrypt na dole bez linku zaczynającego sprzedaż bo to chyba jest zrozumiałe. Proszę o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 8 Dołączył: 23.09.2011 Skąd: Stromiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno tak to ma wyglądać? ![]() Nie widzę nic na razie, przydałoby się zobaczyć to w akcji. Podasz swoje gadu gadu? mysql_num_rows zwraca tablicę? Liczba rekordów może być ujemna? Może nawet o tym nie wiem o.0
Ten post edytował CTRL 21.02.2012, 18:59:53 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mniejsza z tym nie w tym tkwi problem tylko coś w zmiennych lecz nie wiem czy źle dałem " lub ' mam wyświetlanie błędów w programie nic nie pokazało
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 06:02 |