![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zrobiłem sobie o to takie logowanie w pliku formularz.php
No i jak zaloguje to ok pokazuje,że jestem zalogowany i pokazuje formularz, który jest zawarty w pliku formularz.txt Jego kod:
a plik formularz2.php zawiera kod:
I jak klikam wyślij to mi wyskakuje komunikat, że nie ma takiego użytkownika w bazie a przecież jestem zalogowany. Czy to problem z sesją,że jej nie trzyma?
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
session_start(); ?
-------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 6 Dołączył: 22.08.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz jakieś jakieś znaki na początku pliku? ten komunikat mówi że nie mozna wysłac nagłówków bo została już wysłana jakaś treść do przeglądarki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ob_start() + ob_end_flush()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki błąd jak mam kod z formularzem w echo funkcji:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home2/twojastrona/public_html/twojastrona/test/formularz2.php on line 5 A jak dodam to co wyżej ob start i end flush jest ok ale dalej mam błąd wyżej EDIT Ok znalazłem błąd w kodzie i chodzi ok ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:53 |