![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: ostrów wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć wszystkim,
mam problem jak zrobić menu przy użyciu bazdy danych MYSQL i PHP z dowolną ilością podkategorii. samą strukturę tabeli mam gdzie jest ID kategorii, nazwa kategorii, id_nadrzednej jesli id_nadrzednej jest 0 to oznacza ze ta kategoria jest glowna kazda kolejna cyfra odwoluje sie do innej kategorii Jak zrobić tak żeby po wyświetleniu kategorii głównych - po kliknięciu otwierała (rozwijała) się kolejna lista wczytanych z bazy mysql podkategorii I tu jest problem bo jesli wczytane podkategorie maja jeszcze podkategorie to nie wiem jak zrobic zeby dopiero po kliknieciu w podkategorię rozwijały się kolejne podkategorie podkategorii Jak zrobić żeby po kliknięciu w drugą podkategorię rozwijała się dopierow wtedy kolejna itd z następnymi podkategoriami. ma ktoś jakiś pomysł z góry dzięki Jimens |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam http://blog.bexlab.pl/struktura-drzewiasta...nych-odc-1/366/ świetny artykuł wyjaśniający całą koncepcje z przykładami
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:07 |