![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2004 Skąd: Suwalki/Poznan Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
WItam!!!
Sorka pewnie post zostanie przerzucowny ale moze ktos wie. Chodzi mi o cos takiego Wyciagam z bazy informacje o kategoriach i je wyswietlam. I chce zrobic aby bylo mozna wybrac za pomoca selecta tzn to juz mam zrobione ale teraz chcialbym aby przy wyswietlaniu mi danej rzeczy z danej kategorii select byl ustawiony na dana kategorie inaczej...: mam jakas rzecz i przypisana do niej kategorie (kategorie sa np tak ustawione 1, 2, 3) no i teraz wyswietlam rzecz z kategoria o nazwie 2 i select mi pokazuje kategorie wszystkie znow po kolei a chce aby byla zaznaczona kategoria nr 2 aby pozniej mozna ja bylo zmienic lub zostawic -------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie nie dotyczy php tylko HTMLa, do przeniesiania.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
php POcz -> HTML
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kilka sekund zabawy z wyszukiwarką i:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=19...ndpost&p=117317 @scanner: jeśli o to mu chodzi, to raczej dobrze umiejscowił post, a Dabroz go nie zrozumiał. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:17 |