![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! problem jest taki że chcę wyświetlić dane z linijki w tabeli ale chodzi o to że ma się wyświetlić linijka której pole id jest równe $artid którą poda użytkownik wcześniej.
no i wygląda mi że wszytko powinno działać, nie wyświetlają się błędy a mimo to nie otrzymuję pożądanych wartości. Mam tylko pustą stronę mimo to że wiem że $artid zmienia swoją wartość i ją zachowuje przez cały skrypt.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 6 Dołączył: 22.08.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź czy nie masz za dużo o jedno zamknięcie bloku }
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chcę zmienić wartości id na $artid tylko sprawdzić czy id w tabeli jest równe wartości podanej przez usera - jeśli jest to chcę wyświetlić tą linijkę
jeśli chodzi o zamknięcie bloków to tam mam dużo innych instrukcji więc może we fragmencie który podałem być inna ilość niż w rzeczywistości ale to wiem że się akurat zgadza. OK JUŻ ROZWIĄZANE!! - znajomy mi na gg napisał rozwiązanie: $wynik = mysql_query("SELECT `tytul`, `tresc`, `autor`, `kategoria`, `data` FROM `artykuly` WHERE `id` = '$artid' "); Ten post edytował konradkw 19.02.2012, 19:13:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aha no fajnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
i-skrypty.pl - dzięki - pomogło z tym że jeszcze miałem nakopane w interpunkcji
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:11 |