![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieję, że piszę w dobrym dziale
1.Zakładając, ze na tym forum są właściciele firm zajmujących się budowanie stron internetowych chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje wykonanie np. takiej strony jak kurnik ? W obecniej chwili jestem po rozmowach z jedną z firm, ale chciałbym sprawdzic, czy aby przypadkiem nie przepłacam . 2.Druga sprawa dotyczy gier online flash Czy jest mi w stanie ktoś z was powiedziec ile trzeba zapłacic za stworzenie przykładowo takich gier http://gryonline-pl.pl/category/29/Gry_Diamenty/1.html Z jakimi kosztami trzeba się liczyć, gdybym chciał zamówić bardziej rozbudowaną gre np. http://gryonline-pl.pl/game/3299/Grand_Prix_Go.html Tylko nie piszcie mi, że mogę sobie te gry pobrac za darmo i umieścić je na własnej stronie, bo ja to wiem . Zwyczajnie chciałbym,żeby prawa autorskie nalezały do mnie, a co za tym idzie przed wyświetleniem gry wyświetlałoby się logo mojej strony, czyli coś w rodzaju reklamy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurnik bez gier - dużo
kurnik z grami - nie stać Cie ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.Chyba napisałem wyraźnie,ze jestem już po konsultacjachz jedną firmą
![]() 2.Nie interesuja mie odpowiedzi typu "Nie stac ciebie" , bo mnie zwyczajnie stać . Wstepny budżet jaki posiadam w tym momencie to 70 000 z dużym naciskiem na wstepny . Interesuja mnie odpowiedzi powaznych ludzi, a najlepiej ludzi prowadzących firmy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na forum nie prowadzimy wycen.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
70 tys to dalej dużo za mało... sama taka gra/yyyy to jedno ale koszta utrzymania tego do drugie.... Kurnik to gigant. Czy oby nie za wysoko sobie ustawiłeś poprzeczkę ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie prowadzimy wycen, zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 13:27 |