![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem z funkcją PHP ![]() Mianowicie, PHP drukuje mi błąd w 5 linii mojej funkcji:
Jako zmienna query zdefiniowany jest string w takiej postaci:
A oto moja funkcja:
Czy wie ktoś może gdzie leży błąd ? Zdążyłem sprawdzić samą tablicę exstr[$i] i moim zdaniem to w niej leży błąd, lecz póki co nie mam pojęcia jaki... Za pomoc będę bardzo wdzięczny, Serdecznie pozdrawiam EDIT: Dodam, że w wyniku chciałbym otrzymać:
Ten post edytował peja1990 19.02.2012, 02:40:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 60 Dołączył: 5.10.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd leży w tym, że w petli for powinieneś mieć znak < a nie <=, trzeba pamiętać ze tablica zaczyna się od zera.
Przy okazji są metody takie jak parse_url które pomagają w sprawach związanych z linkami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Błąd leży w tym, że w petli for powinieneś mieć znak < a nie <=, trzeba pamiętać ze tablica zaczyna się od zera. Przy okazji są metody takie jak parse_url które pomagają w sprawach związanych z linkami. Ohh, yeah ![]() To jest to ![]() Kurcze, taka pierdółka a tyle może wnieść do poprawności działania kodu ![]() Dzięki wielkie, "pomógł" poleciał ![]() Trzymaj się i jeszcze raz dzięki tym bardziej mając na uwadze aktualną godzinę (kiedy większość ludzi już śpi) ;D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:08 |