![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam problem bo nie wiem jak się do tego zabrać, chciałbym żeby za pomocą javascript wyskoczyło mi okienko z tekstem "Wiadomość została wysłana pomyślnie!" i przycisk żeby potwierdzić "ok" w moim formularzu kontaktowym który jest napisany w php.
i nie wiem jak się do tego zabrać :D pomożecie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra, ale w które dokładnie miejsce mam go wstawić gdy po przyciśnięciu przycisku "wyślij" pojawi się to okienko? =D
jestem naprawde zielony ;d |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dobra. teraz tak ... wywołałem skrypt js w indexie. i czy
to gdzie mam wstawić? zamiast tego?: czy to?: powinienem z tym iść do przedszkola ale dodałem tu ... ogólnie dopiero zaczynam i cuduje z tym ale w żaden sposób nie chce działać. |
|
|
![]()
|
|
Możesz to zrobić na 1000 sposobów.
to wyżej to okienko... i po prostu daj je zamiast informacji o tym, że wiadomość została wysłana pomyślnie... PS. Zakakujesz mnie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:22 |