![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2012 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Parse error: syntax error, unexpected $end in D:\Program Files\WebServ\httpd\functions\funkcje.php on line 41
Wiem, że nie koloruje mi IF'a przed $wynik i muszę dodać " tylko nie mam pojęcia, w którym miejscu. ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Weź edytor z kolorowaniem składni i szukaj.
Podpowiem, że w tym kodzie jest to pierwsza linijka. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2012 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przecież napisałem, że wiem, która to linijka, ale nie wiem gdzie mam dodać ten " dodawałem wszędzie i zawsze ten sam błąd. :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Doczytaj w manualu jak sie używa funkcji - jak się je wywołuje - bo nawet tego nie wiesz.
2) Jak się otwiera " to trzeba i go zamknąć " - tu nie ma żadnej filozofii. Forum nie parser -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 18:31 |