![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Zrobiłem sobie stronę do prezentowania danych oraz ich dodawania. Wszystko fajnie śmiga, ale chciałbym dane z tej strony prezentować na forum. Dostępne jest tam tylko podstawowe bb-code, więc wpadłem na pomysł aby dane z bazy danych wyświetlały się na obrazku. Poczytałem trochę i skleiłem taki kod:
Jest to całość, jakoś "mało" tego mi wyszło i obawiam się, że może czegoś brakować, biblioteki? Proszę o rady i uwagi ![]() Dane gd:
Jak widać konfiguracja serwera pozwala na użycie takich funkcji. Nie wiem co jest nie tak. Ten post edytował boro11 16.02.2012, 17:50:07 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
My też nie wiemy ponieważ nie napisałeś na czym polega problem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt
![]() Problem polega na tym, że nie dzieje się nic. Po wyświetleniu pliku test.php jest pusta strona, a po przy próbie wyświetlenia obrazka nic sie na nim nie zmienia, anie na niego nie nanosi. Link obrazka: http://plemiona.refbackbank.com/images/test.gif Link pliku: http://plemiona.refbackbank.com/test.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
O faktycznie
![]() Miałem go w PNG, i tylko "zmieniłem" format zmieniając nazwę. Po poprawce działa dziękuję ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 2 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czasami najprostsze błędy się pojawiają i coś nie wychodzi tak jak powinno. grunt, że w Twoim wypadku problem został rozwiązany.
![]() -------------------- Pisanie prac,Prace magisterskie oraz Korepetycje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:37 |