![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Otóż mam taki kod:
Jak widać pod divem "popup1" mam mapę obrazu, która domyślnie jest ukryta (display: block). Jest wyświetlane po wjechaniu na element menu o nazwie "klasy" (zmiana display na block). Nastepnie po zjechaniu z tej mapy ma zniknąć. Niestety, mam dziwny problem. Wszystko działa jak chcę, ale do czasu. Mapa wyświetla się normalnie, ale z nika w nieodpowiednim czasie. To tak jakby div o nazwie "popup1" wykrywał tylko 1/3 tej mapy, a reszta należała już do jakiegoś innego elementu. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuć to gdzieś online. Ciężko się czyta taki kod...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moge jeszcze dać arkusz stylów:
A to ten obraz, który ma się wyświetlić : http://imageshack.us/photo/my-images/546/menumr.png/ Właśnie ten obraz ma się wyświetlić i rzeczywiście się wyświetla, ale powinno się moć jeździć myszą po nim całym, a znika jak zjadę z pola 'klasa I'. Ma ktoś jakieś pomysły dlaczego div o nazwie popup1 wykrywa akceptuje tylko pole klasa 1, czyli 1/3 obrazu? Już znalazłem rozwiązanie. Bardzo dziękuję za "pomoc". Ten post edytował terminator211 15.02.2012, 19:36:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:53 |