![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 4 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam kolejny problem chyba ostatnio no ale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Przerzuciłem sobie pliki na serwer i podpinając SUBDOMENE to do jakiegoś tam katalogu/web wszystko pięknie działa. Jednak próbując opublikować to juz na serwerze pod głowną domeną gdzie domyślny katalog to public_html jest problemem. pliki z folderu web wrzuciłem bezpośrednio do public_html pozostałe apss cache config ... wrzuciłem do katalogu symfony np ( symfony/apps ) W pliku index.php zmieniłem sobie w pliku ProjectConfiguration.class.php ustawiłem dodatkowo :
i niestety po załadowaniu biała strona i na frontend_dev i na index (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) jakieś propozycje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 7 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi o plik ProjectConfiguration.class.php to ja mam np tak:
Kod require_once '/home/login/domains/domena/symfony-1.4.12/autoload/sfCoreAutoload.class.php'; i wszystko hula:D Ten post edytował Valantir 14.02.2012, 22:33:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 4 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi o plik ProjectConfiguration.class.php to ja mam np tak: Kod require_once '/home/login/domains/domena/symfony-1.4.12/autoload/sfCoreAutoload.class.php'; i wszystko hula:D Czyli jednym słowem masz adres bezwzględny, zaraz postaram się też tak ustawić a w międzyczasie powiedz mi jaki masz serwer tzn gdzie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 7 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustawiałem adres bezwzględny tylko dlatego, że spieszyło mi się i musiałem oddać projekt jak najszybciej...
A hosting i domenę wykupywałem tu |
|
|
![]()
|
|
Witam,
rzeczywiście adres bezwzględny mi pomógł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , teraz mogę sobie to fajnie rozdzielić Dzięki za podpowiedz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:27 |