![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, byłem bardzo zdziwiony jak otworzyłem przeglądarkę FF i zobaczyłem to czego nawet w IE nie widziałem. Otóż jedna tabelka uciekła mi na prawą stronę i nie mam pojęcia dlaczego
![]() Link: Odwiedź moją stronę Dla nie posiadaczy FF dodaje fotkę ![]() O dziwo są tam trzy tabelki o id wycinek, ale tylko jedna ucieka w prawo. Kod tabelek: Proszę o pomoc bo już mnie głowa boli ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Nie wyczyściłeś float przed tabelką i dlatego się zawija.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, dorzuciłem do pierwszej tabelki float: left to wywaliło tą niżej.
Jednak nie rozumiem tego że wszystkie divy mam pozamykane, więc jakim cudem tabelka dziedziczy styl od powyższego diva, który faktycznie taki float ma ustawiony. A i w jaki sposób mogę wyczyścić float, bo pierwszy raz się z tym spotyka ;/ ? Poszukałem w necie i znalazłem rozwiązanie clear. Dodałem diva przed tabelkami i jest ok, ale i tak uważam że jest to łopatologiczne rozwiązanie. Ten post edytował Barcelona 15.02.2012, 08:46:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 22:25 |