![]() |
![]() |
-Wuwuzela- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam
mam problem z moim skryptem - kumpel pomógł mi go napisać, lecz teraz zostałem sam ze skryptem i nie wiem za bardzo jak sobie poradzić z tym. Do rzeczy - skrypt łączy się z bazą danych, pobiera informacje z kolumny "dukaty" i "fortyfikacje" dla konkretnego usera. Następnie po kliknięciu buttonu "odejmuj", skrypt odejmuje wartość -3 w kolumnie dukaty i dopisuje +1 w kolumnie fortyfikacje. moja tabela users wygląda tak : Cytat user_id user_login user_haslo gg dukaty fortyfikacje Lecz skrypt nie działa. Pierwsze - wyrzuca na przywitaniu: Cytat Witaj user_testowy! Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/linux2/domains/kozacy.org/public_html/karaiby/kupuj.php on line 17 Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/linux2/domains/kozacy.org/public_html/karaiby/kupuj.php on line 18 [Na dole button "Odejmij"] Po kliknięciu buttonu, adres zmienia się na kupuj.php?odejmuj=1, wyrzuca na stronie "Odejmowanie wykonane", lecz w bazie danych nic się nie zmienia. Oto mój skrypt:
gdzie jest błąd? Prosiłbym o poprawienie w miarę możliwości. Z góry dziękuję! Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:50 |