![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 3 Dołączył: 18.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio mam przyjemność pełnić funkcję doradczą w projekcie, który zrewolucjonizuje segment internetu dla kobiet (tak, sprawdziłem to zdanie 5 razy, rzeczywiście pokażemy, jak to się powinno robić). Sam pomysł jeszcze przed realizacją zyskał polskiego inwestora i jest poparty solidnym biznesplanem. Moim zadaniem jest skomplementować zespół, który potwierdzi nasze duże aspiracje. Premiera na pewno odbije się szerokim echem, szczególnie, jeśli chodzi o damską część internautów!
Jak to bywa w takich projektach, poszukujemy programisty back-end i front-end, którzy będą stanowić trzon zespołu. Będą oni współpracować ściśle ze mną, więc jeśli czytasz mojego bloga (http://ferrante.pl) i go lubisz, z pewnością będziemy mieć kupę funu. Z chęcią wymienię się poglądami nt. jQuery, CoffeeScript i Rubyego. ;-) Jeśli chciałbyś jednak porozmawiać o COBOLu, zadzwonię do mojego dziadka i spytam, co da się zrobić. Praca zdalna, preferowani kandydaci z Poznania, gdzie znajduje się siedziba, aczkolwiek jeśli jesteś z innej części Polski nie ma problemu – mamy doświadczenie w pracy na odległość wspartej odpowiednimi narzędziami. Jeśli zajdzie potrzeba spotkania, wsadzimy Cię do samolotu i umieścimy w komfortowym hotelu. Oprócz tego, oferujemy wejściówki na Front-Trends, Falsy Values oraz inną wskazaną przez Ciebie konferencję w Polsce. Od programisty back-end oczekujemy:
Od programisty front-end oczekujemy:
Rozliczamy się na umowę o dzieło/fakturę. Zainteresowany? Daj znać pod me@varjs.com. W pierwszej kolejności rozpatrzymy projekty na GitHubie, a potem linki do innych zrealizowanych projektów i CV. Ten post edytował ferr 13.02.2012, 13:02:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:34 |